Reservatie Kalender

RESERVEER NU

Nieuws

 • R&breakfast verlengd het Q-Label 2018-2020 - 26-06-2018


  fullsizeoutput_1b5.jpeg

  R&breakfast viel opnieuw in de prijzen, waardoor wij ons Q-Label opnieuw verlengen. 

  Q (Q-label) staat voor Quality Service bij toeristische ondernemers in West-Vlaanderen. Het label biedt je garantie dat het dragen ervan een kwalitatieve dienstverlening biedt en zorgt voor een gastvrije service.

  Q-label is een kwaliteitstraject, samen met Horeca Vorming, Horeca Vlaanderen dat sedert 2015 bestaat in de Leiestreek. Samen met een ervaringsdeskundige wordt een traject afgelegd en een blauwdruk opgesteld rond onthaal en service, vervolgens komt een mystery guest langs. Wie kwalitatief aan bepaalde criteria voldoet behaald het Q-label.

  Waar let men o.a. op: betrokkenheid van de uitbater, de kwaliteit van het logies, luisterend oor, empathisch onthaal, service gerichtheid, customer journey,.... Mensen zoeken naar een kwaliteitsvol onthaal en service tijdens hun verblijf. 

  Daarom introduceerde de Provincie West-Vlaanderen en Westtoer het Q-Label een certificering van een bepaalde kwaliteit. R&breakfast is heel fier, dankbaar en bescheiden om dit label 2018-2020 opnieuw gehaald te hebben.

   

  L. Corijn, R&breakfast, Stationsdreef 151, 8800 Roeselare

  www.rnbreakfast.be

lees onze algemene voorwaarden