Reservatie Kalender

RESERVEER NU

Nieuws

 • Persbericht 28 maart 2022 - Reeks "Wat is Welbevinden" - 29-03-2022

   

   

   

  WellBeingDesign organiseert een reeks van 20 lezingen in de paasvakantie over welbevinden. Een no-nonsens reeks van 4 tot 14 april 2020. Back to basics, in een veilig, leerzaam en comfortabel, leuk en aangenaam kader! Een abonnement is niet vereist. Elke sessie duurt 60 minuten. Er zijn twee sessie per dag. Een bevestigde inschrijving is verplicht. De prijs is 15 euro per sessie. Enige ervaring of kennis in welbevinden is niet vereist. Wij laten u kennismaken in de wereld van welbevinden, de pijlers en de sleutels van welbevinden. Wij leren u rust en slaap beter te begrijpen. We gaan dieper in op diverse aspecten van welbevinden. De reeks vindt plaats in de Schuur van Phineas Taylor of afgekort P.T. Barn in de Stationsdreef.

   

  WellBeingDesign zet welbevinden heel concreet op de kaart, 1) in ons persoonlijk en 2) sociaal leven, als mede 3) in onze omgeving, het beleid en de maatschappij.

   

  Well-being volgt uit ons denkvermogen, acties en belevingen die we organiseren of ervaren, waarover we controle hebben of niet. Wellbeing floreert in het streven naar betekenisvolle relaties en het vastleggen van onze doelen. Wanneer we praten over welbevinden dan praten we ook over preventieve gezondheidszorg.

  De wereld van well-being begrijpen, alles over welbevinden leren, is in de eerste plaats … ervaren en beleven! WellBeingDesign specialiseert zich in een aanbod van praktijkgerichte, boeiende en vooral leuke belevingen, praktijk-workshops en formats voor particulieren (in de zin van weekends en workshops) maar ook voor professionals (workshops, training, formats of à la carte).

   

  Eén van de drijvende krachten achter WellBeingDesign is de uitbater van de b&b R&breakfast in Roeselare: Lex Corijn 

   

  WellBeingDesign

   

  WellBeingDesign, is een kennisplatform van ervaringsdeskundigen in de Wetenschap van Welbevinden. Samen hebben we méér dan zestien jaar ervaring, internationaal en nationaal, ook op academisch vlak in de wetenschap van welbevinden. We geven trainingen, advies, workshops, teambuildings in welbevinden.

   

  Wat is P.T. Barn

   

  P.T. Barn, de Schuur van PhineasTaylor, is een authentieke ruimte en inspirerende meeting & event-locatie behorende tot de bekende B&b R&breakfast in centrum van Roeselare. P.T. Barn is een stiltehaven, in het centrum van Roeselare en kan afgehuurd worden voor persoonlijke vergaderingen, presentaties, voordrachten, demo’s, brainstorms, meditaties, gezellige en familiale ontmoetingen, of bedrijfsgerelateerde activiteiten.

  De kernwaarden van P.T. Barn, zijn rust, inspiratie, menselijke verbinding en samenwerking. Op regelmatige tijdstippen zullen wij ook kleine events voor een beperkt publiek verzorgen. Verder zal P.T. Barn een wijkcentrum en ontmoetingsplaats worden voor relaxatie, meditatie, mindfulness... 

  Wij nodigen u graag uit om onze kalender te consulteren: www.ptbarn.be

lees onze algemene voorwaarden