Reservatie Kalender

RESERVEER NU

Nieuws

 • Logeren in Vlaanderen vzw duidde een nieuwe voorzitter van haar Sectorcommissie aan: Lex Corijn, gastheer van R&breakfast, een b&b in het centrum van Roeselare. - 14-05-2019


  29342300_10156190199115419_8481285087780929536_n.jpg

  Persbericht

  Roeselare, 14 mei 2019

  Logeren in Vlaanderen vzw duidde een nieuwe voorzitter van haar Sectorcommissie aan: Lex Corijn, gastheer van R&breakfast, een b&b in het centrum van Roeselare.

  “Ik ben heel vereerd en fier, om in alle bescheidenheid, in de voetsporen te treden van mijn voorgangers. Ik hoop als, uitbater-gastheer met negen jaar ervaring, een verschil te kunnen maken in de Sectorcommissie, om zo mee bij te dragen aan de promotie van Logeren in Vlaanderen, met het doel ook 1° meer uitbaters van kleinschalige logies te overtuigen van de innerlijke kracht en netwerk van deze organisatie, 2° het toerisme in Vlaanderen en 3° in de promotie, beleving en storytelling, van elk van onze straat, wijk, stad, streek, regio en land

   

  Koepelorganisatie van kleinschalig logiesuitbaters.

  Logeren in Vlaanderen vzw is een publiek-private samenwerking tussen de vijf Vlaamse Provincies en de private logiessector (Horeca Vlaanderen en de Vlaamse Federatie voor Hoeve- en Plattelandstoerisme vzw). De vzw Logeren in Vlaanderen heeft thans een dubbele doelstelling, enerzijds een ledenorganisatie voor uitbaters kleinschalig logies, anderzijds een marketingorganisatie voor aangemelde, erkende en vergunde logies in Vlaanderen.

  Logeren in Vlaanderen heeft vijf organen een Algemene vergadering, Raad van Bestuur, een Strategische Adviescomissie en een Sectorcommissie. De Sectorcommissie bestaat oa. uit vertegenwoordigers - kleinschalig logiesuitbaters - uit de vijf provincies in Vlaanderen. Lex Corijn werd aangeduid om deze Sectorcommissie voor te zitten.

   

  Logeren in Vlaanderen telt eer dan 750 leden.

  De vzw Logeren in Vlaanderen vertegenwoordigt meer dan 750 uitbaters kleinschalige logies, zowel B&B’s, familiale hotels, als vakantiewoningen. De ledenorganisatie staat in voor belangenverdediging, vorming, advies en netwerkvorming voor uitbater van een kleinschalig logies. Er is ook een aanbod naar starters.

  “Logeren in Vlaanderen is een koepelorganisatie met het oog de belangen te vertegenwoordigen, een platform te zijn voor en van ondernemers van kleinschalige logies in Vlaanderen en een netwerk uit te bouwen, voor uitbaters diezich  dagdagelijks inzetten op beleving, gastvrijheid, klantgerichtheid en pioniers vormen ook in de promotie van vertrouwen en hospitality, met het oog op uitwisselen van expertise, het investeren in duurzaamheid, know-how en professionaliteit”.

   

  R&breakfast

  Lex Corijn

  Stationsdreef 151

  8800 Roeselare

  0475/410785

  www.rnbreakfast.be

  www.logereninvlaanderen.be

lees onze algemene voorwaarden