Reservatie Kalender

RESERVEER NU

Brochure (nederlands)

Welkom bij
R&breakfast

Roeselare, als één van de vijf meest gastvrije steden van Vlaanderen, heeft er een nieuwe bed & breakfast bij: R&breakfast.

R&breakfast, ligt in het hartje van Roeselare, op een boogscheut van de vele winkels, café's en restaurants die de stad rijk is, op 500 meter van het station, in een stijlvol rijhuis uit 1921.

U verblijft er in een rustige omgeving, in een huiselijke sfeer, met alle hedendaags comfort. De drie kamers zijn ruim en werden volledig gerenoveerd in 2008, waarbij oud en nieuw met elkaar werden verzoend.

Als de zon schijnt kan je gebruik maken van de tuin. Eén kamer heeft zelfs een groot apart terras. In de wintermaanden kan je languit chillen of relaxen in de knusse R&breakfast lounge of in de livingruimte bij de open haard.

Roeselare is een stad in beweging. Zij telt ruim 60.000 inwoners en ligt zeer centraal. Ideaal gelegen in het hart van de provincie West-Vlaanderen, om de streek en de kust te verkennen. Roeselare heeft heel wat te bieden. Op de website www.roeselare.be vind je een uitgebreid aanbod van wat de stad en de regio te bieden geeft.

De drie kamers in R&breakfast zijn elk minstens 25m² groot in oppervlakte. Zij hebben elk een aparte badkamer met lavabo, ligbad of douche en een wc. Twin bedden verhogen het individueel comfort. Bedlinnen, handdoeken en linnen ergonomische hoofdkussens zijn beschikbaar. Er is kabeltelevisie, stereo installatie, dvd-speler, internet (Wifi). Waterkoker, haardroger, strijkijzer en plank zijn ter beschikking. Ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtruimte, de kamer of in de tuin. De prijs per kamer per nacht is vanaf 60 euro (ontbijt niet inbegrepen). Vanaf de vierde nacht of wenst U voor een lange periode te verblijven, is er een prijs op aanvraag.

Bent U een zakenvrouw, een vertegenwoordiger, een manager, een businessman, een verkoper, een avonturier, een levensgenieter, een toerist, een weekendshopper, een romanticus, een passant,... R&breakfast biedt U een persoonlijk service. Transfer naar de luchthaven, een ingepakt lunchpakket, uw pianospel oefenen, een fietstochtje maken, een op maatgemaakte nederlandse (of engelse) taalcursus door de gastheer tijdens uw langdurig verblijf, ... wij zullen proberen aan uw wensen te voldoen.

Uw gastheer heeft heel wat gereisd en weet dat "no place is better than home". In één van de vijf meest gastvrije steden van Vlaanderen, mag u tijdens uw verblijf in R&breakfast gewoon rekenen op een persoonlijke service, zodat U er zich bijna als thuis zal voelen.

Wij hopen U binnenkort, van harte te mogen verwelkomen,

R&breakfast
Stationsdreef 151
8800 Roeselare
+32 (0) 475 41 07 85
reservations@rnbreakfast.be
www.rnbreakfast.be

lees onze algemene voorwaarden