Reservatie Kalender

RESERVEER NU

Bedrijven

B&B voor business

Flexibel voor zakenmensen

Geniet van voordelige en aangepaste tarieven voor zakelijke reizigers. Voor één nacht, meerdere nachten of lange periode. Want ook op zakenreis of tijdens een professioneel bezoek wil je genieten van een huiselijk gevoel en een warm persoonlijk contact.

Of het nu voor een korte trip of lange periode is: bij R&Breakfast is een overnachting meer dan een kamer met ontbijt. Met flexibele oplossingen op maat voor zakenmensen biedt onze bed and breakfast verschillende mogelijkheden en diensten aan. Reserveer je verblijf.

 


 

Mobiliteit

Auto

R&breakfast is makkelijk te bereiken met de wagen. Maak gebruik van de gratis parkeerplaatsen op straat. Of stal je auto in onze private garage. Reserveer een garage.

Taxi

Laat je rijden. Gastheer Lex reserveert graag een taxi of transportdienst volgens jouw timing. Als B&B werken we nauw samen met betrouwbare taxibedrijven en vip-carservice.

Trein

R&Breakfast bevindt zich op enkele honderden meters van het Roeselaarse treinstation. Op amper twee minuten wandelafstand. Koop je treinticket.

Fietsen

Neem de fiets! Er staan vijf fietsen gratis klaar voor gebruik. Op vraag voorzien we extra fietsen, elektrische fietsen of tandems in samenwerking met Eco-velo. R&Breakfast beschikt over een veilige en afgesloten fietsstalling met werkplaats en het label van fietsvriendelijke B&B. Reserveer snel je tweewieler.

 


 

Culinair

Ontbijt, lunch of diner

Geniet van een kamer met rijkelijk ontbijt. Ook als je vroeg uit de veren moet. R&Breakfast serveert je ook extra vroeg een smakelijk ontbijt om de dag aangenaam te starten.

Bovendien bereiden we op eenvoudige vraag een vers en uitgebreid lunchpakket om mee te nemen. 's avonds kan u voor diner ook de volledig ingerichte keuken gebruiken.  Contacteer ons.

Eigen keuken

In Roeselare voor een langere periode? In de volledig ingerichte gemeenschappelijke keuken ben je zelf chef-kok. In de moderne keuken kan je op elk moment kokkerellen en achteraf genieten van je kookkunsten op het zonneterras.

Gratis koffie en water

Water, koffie, thee en soep zijn op elk moment van de dag gratis verkrijgbaar. Ook een bar staat tot je beschikking. Een extra  service voor een aangenaam verblijf!

 

 


Taalbad

Nederlands en/of Engels

Koppel het aangename aan het nuttige. Gastheer Lex Corijn is gediplomeerd taalcoach en verzorgt Nederlandse en Engelse taallessen op maat van je niveau, sector of ervaring. Yes, sir!

De ideale combinatie tussen een prettig verblijf en een taalbad voor binnen- of buitenlandse gasten. Zowel op de (tijdelijke) werkvloer of tijdens het verblijf in onze bed and breakfast. Vraag meer info voor een taalbad op maat.

 

 


 

Referenties

Marcel Vanthilt, televisiepresentator

“Mijn verblijf in R&Breakfast was zonder meer perfect! Heerlijk bed, prachtige kamer, excellent ontbijt! Dankzij Lex vergeet ik Roeselare nooit meer!

Team Golazo, sportteam

“Erg leuke B&B in het centrum van Roeselare. Voor ons team is het een uitstekende uitvalsbasis voor de Lotto Cross Cup in Roeselare. Lekker ontbijt, zeker om 7 uur ’s morgens op zondag. Tot volgend jaar!”

Kristof Hoho, volleybalspeler

“Drie maanden lijken lang, maar in deze gezellige bed and breakfast vloog de tijd voorbij. Ik voelde me er meteen thuis. Zoveel rust in het centrum van Roeselare, met de perfecte gastheer! Een aanrader voor jong en oud. Zeker voor de gezellige ontbijtjes. Ontzettend bedankt voor de toffe drie maanden. We horen elkaar nog!”

Laat zelf een reactie achter op het R&Breakfast-gastenboek

lees onze algemene voorwaarden